lauantai 21. maaliskuuta 2015

Vähän jääny tää touhu


Kollaasi sen kertookin, miksi meitä ei oo näkynyt, paljon tapahtunut ja tapahtuu! Mätsäriä, treeniä, uusia kavereita, Tallinna kooveetä, mukaluovaa kuvailua, chillailua, minskikooveetä ja vielä lisää turhaa valokuvausta. Lyhyesti kaikesta tapahtuneesta:


 Panelian mätsäri oli huippu! Tavattiin Oonaa ja Siiriä + Hupia ja kehäiltiin paljon. Esitin Anun Pepin (tuleva jh-kisakoira!) junnuissa ja pienissä, tuloksina Pepille ja miulle JH3 ja PUN-. Peppi on hurjan ihana ja kiva koira esittää <3



 Lukaa, se pisti ihan uuden vaihteen silmään ja pomppasi punaisten kakkoseksi, muumipappa <3


Jedi taas edusti hienosti ollen lopulta SIN1 ja BIS2, mun pentuni ;__; <3

Tallinna KV:stä lähdettiin kans hyvillä fiiliksillä kotiin, kun Yedi nappasi ROP-ruusukkeen vaikka pomppasi 2 metrin sivuloikan kun tuomari lähestyi, tätä pitää treenata vielä. Ryhmästä ei tietenkään ruipalle sijoituksia.


Minskiin me lähdettiin ihan mahtavalla porukalla, kiitos kaikille <3 ihan huikea reissu, josta myös hienot tulokset, Lukalle ROP lauantaina ja Yedille sunnuntaina!

Treenailtu on agilityä, tokoa ja junnuhandleria ja kaikissa mennyt ihan superisti! Luka tokoilee hienosti ja Yedi on saanut vauhtia agilityyn, huippua!

Vielä hännänhuippuna, että mä olen Turussa molempina päivinä, eli esitysapua tarjolla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti