lauantai 28. maaliskuuta 2015

tuomarikoulutusta ja turku kv osa 1


Mäyy, lauantaina Klaukkalassa Erja Nummen tuomarikoulutuksessa esimerkkinä oikeanlaisesta stabyhounista <3 pojat käyttäytyi harvinaisen mallikkaasti, luentoa oli mukava kuunnella ja luennoitsijan mielipiteisiin samaistua. Olin tosi tyytyväinen, että lähdettiin ja sain kuulla tosi paljon kommenttia omasta koirasta. Jees.

Tänään möyrittiin kohti turkukooveetä, jossa pystytettiin leiri D-halliin (just siihen kaikuvaan ja kylmään) paikalla oltiin kello 9. 9.45 kävin hakemassa Anulta Pepin ja 10.00 alkoi kehä, jossa Yedi oli ensimmäinen koira.

-Triangle please.
-Excuse me?
-Do triangle.
-What?
*tuomari viittoo mulle suunnan*
-Ok.

Sempsusti meni.

"Balanced dog with correct head. Good shoulder angulations. Narrow in front. Good feet. Good depth of rib. Well angulated hindquarters. Hocks little turned in move. Little close behind." EH2


Tämän jälkeen kirmattiin tukka putkella Pepin kanssa junnukehälle. Odotettiin. Ja odotettiin. Ja odotettiin. Kun me vihdoin päästiin kehään, muu meni hyvin, mutta kahdeksikossa puolenvaihtoon tottumaton Peppi säikähti mokomaa kiepsahdusta ja homma vähän levisi. Muuten pikku pystäri oli aivan ihana, tapitti niin pätevästi <3 Junnuilun ja kaverien kannustamisen jälkeen testailin vielä Balle-sakemannia, ihana herra <3 Kiitti Sinille tästä.


Huomenna luvassa aimo kasa cavaliereja, hengailua, kavereita ja myday! Blogi on kans saanut ihanan uuden bannerin, josta kiitokset Jenny S:lle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti