torstai 7. toukokuuta 2015

Tokovideoo ja kuulumisia + ARVONTA


Me ollaan jouduttu agilityn sijaan 'tyytymään' tokoon viimeaikoina, kun ei ole ollut kenttää käytössä. Mitä me ollaan saatu aikaan? Ei paljon mitään. Jedin seuruu on parantunut huomattavasti, Luka keskittyy paremmin. That's all. Onneksi pian päästään taas agikentille!
Ohjelmassa on ollut möllitokoa, Tampere KV ja paljon muuta.

Tampereesta ei sen isompaa, kamera ei ollut mukana. Vietettiin kiva päivä, ihanien ihmisten kanssa <3 pahaksi onneksi juuri ennen ryhmäkehää pikkulapset kaatoivat roskiksen, josta johtuen Luka juoksi ryhmään poikkeuksellisen vaisuna. Tuloksena siis Yedille EH1/3 ja Lukalle ROPpi.

Mölleistä on muutama kuva, jotka länttään tämän soperruksen perään. Koirat toimi hienosti, lukuunottamatta Yedin kapulafloppia, ei kelvannut mokoma puupalikka suussa pidettäväksi, vaan tippui hyvinkin pian lattialle. Mölleissä ei jaeltu pisteitä, vaan suullista ja kirjallista palautetta. Yedi kuulemma on hienolla energialla mukana mun tekemisessä, ja Luka ei vaikuta ollenkaan siltä, että olisi joskus ollutkaan arka. Eli tavoitteisiin ollaan päästy!
Arvonta

Voit voittaa alla olevat tuotteet (kakkapusseja, korvanpuhdistusaine, ihoa hellivän shampoo, Planet Petin kananmaksaa ja suomalaista naudanmahaa).


Arpoja on mahdollista saada 2.

 • Ensimmäisen arvan saat olemalla blogin lukija ja kommentoimalla sähköpostisi postauksen alle.
 • Toisen arvan saat mainostamalla arvontaa alla olevalla kuvalla jollain tapaa (esim. blogissa / somessa) ja linkittämällä sen kommenttilaatikkoon. Kerro myös, otatko yhden, vai kaksi arpaa.Arvonta suoritetaan 27.5.2015, arvontakoneella.

8 kommenttia:

 1. Luen nimellä Matleena L ja s.postini on emppu_98@windowslive.com. Eli yhdellä arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 2. Lukija olen
  kirsi.ipana@hotmail.com
  Yhdellä arvalla siis mukana :)

  VastaaPoista
 3. Mukana! lovespeppi@gmail.com ja nimellä Sanni

  VastaaPoista
 4. Lukijana mukana.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Lukijana nimellä Rogue Henrica/Rottis, en ole varma kumpanen näkyy, mutta kuitenkin yhdellä arvalla ollaan mukana. :)
  roguehenrica@luukku.com

  VastaaPoista
 6. MINÄ MYÖS

  tua.paassilta@gmail.com

  yks arpa, thäänks

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Lotta P ja lotta.poikela1@luukku.com

  VastaaPoista