lauantai 25. heinäkuuta 2015

Siis, munhan piti aktivoitua


Piti. Tosiaan piti. Mutta arvatkaapa kuka jaksoi? Niin, ei kukaan. Ollaan menty ohi Venäjän matkasta, koiraleiristä ja Oulukooveestä. Tässäpä lyhyentynkä sepustus niistä.

Venäjälle me lähdettiin siinä toivossa, että Bella saa yhden, ja Luka kaksi sertiä. Lähdettiin mahtavan porukan kanssa bussilla Pietariin, matka kului nopeasti nukkuessa, parilla pissatauolla koirille. Yövyttiin ihan mukavassa hotellissa, puolen tunnin ajomatkan päässä näyttelypaikalta.
Näyttelypaikkahan on Pietarissa alue suuren ostoskeskuksen yläosassa, paikka on tilava mutta kuuma, kuin pätsi, no good. Luka meni lauantaina kehään ennen Bellaa, jäätävällä perseilyllä kehässä kuitenkin ROP. Bella, aina niin hienona, oli PN2 kaikista nartuista saaden myös sertinsä <3 
Sunnuntaina homma olikin toisinpäin, Bellan kehä oli aamupäivästä. Bellan kanssa talsittiin kehästä EH kourassa, tuomari tykkäsi paljon massavammista koirista. Luka taaskin ROP.


Kennelliiton suurleiri oli jotain ihan parasta! Tutustuttiin uusiin ihmisiin ja nähtiin vanhoja, kiitos kaikille ihanille <3 Koulutuksista meidän lempparit tais olla beauty, nopeus ja temppu! Koko leirin oli itseasiassa aika tosi kuumaa, koirat väsyi koulutuksiin tosi nopeasti, keskittyminen ja kontakti lähtivät kuin tuhka tuuleen.
Meidän porukka majoittui C-mökissä, ohjuksina Ninni ja Nita! Meidän kanssa mökkeilivät Tua, Lotta, Siiri, Elsi ja Wilma! Food was good and company even better <3 Allaolevat agilitykuvat c) Tua! Sairaan nopee hypytönrotta.


Oulu KV, paljon hienoja koiria ja ihmisiä <3 Matkattiin kohteeseen omalla autolla pätkittäin, yövyttiin erinäisissä paikoissa. Vietiin teltta nlypaikalle jo edellisenä iltana, joten se oli aamulla saapuessamme paikallaan. Ekan päivän kehä sujahti mukavasti, pikkukoiralle EH ja isommalle VSP! 
Näyttelyn jälkeen mentiin koirapuistoon, jonne tulikin pian poikien seuraksi Lakka-bretoni, pojat pääsi rallittelemaan kunnolla. Mentiin hotelliin yöksi ja palattiin näyttelypaikalle aamusta.
Toisena päivänä tuomari oli, erikoinen. Jedi oli löysä ja Lukan eturinta ei riittänyt, noh, pojat oli PU2 ja PU3. Siitä pää kolmantena kätenä möyrien junnukehälle. Kisasin Allilla tuloksin JH-, arvostelussa kaikki kuitenkin ERInomaista!


Sen lisäksi, me ollaan nukuttu ja lomailtu <3 Hyvää kesää kaikille <3


1 kommentti: