perjantai 8. tammikuuta 2016

Viime vuosi

Oli tapahtumien aikaa meidän laumalle! Kävelläänpä nopeasti tän vuoden läpi, mitä on tapahtunut millonkin!
Tammikuu


Tammikuu oli aika rauhallinen kuukausi meille, oltiin vaan ja treenailtiin hiukkasen jotain siellä-täällä. Koirat hierottiin ja käytiin Turku KV:ssa tuloksin Luka ROP ja Yedi PU2. 19 päivä Luka täytti 4 vuotta. Yedi voi hyvin eikä sillä ollut yhtään kohtausta. Ei kai siitä sen enempää voi turista.

Helmikuu


Helmikuussa aloitin blogin ja muutenkin aktivoiduin koira-asioissa. Jatkettiin agitreeniä joka torstai Porin hallilla meidän superkivassa ryhmässä ja edistyttiinkin tosi mukavasti talven mittaan! 13 päivä lähdettiin Tallinnaan ja seuraavana päivänä kehäiltiin Tallinn Winter Cupissa, joka taisi päättyä Yedin roppiin ja Lukan PU2-sijoitukseen. Heti 15 päivä kiirehdittiin Panelian hallille mätsäriin, jossa Luka ylettyi sijalle PUN2 ja Yedi SIN1, BIS2! Kisasin myös junnuissa Peppi-kleinin kanssa, taidettiin yltää sijalle JH3! 27 päivä me käännettiin nokka kohti kaunista Valkovenäjän pääkaupunki Minskiä, jossa molemmille pojille vuoropäivinä ROP-tulos ja valioruusukkeet.


Maaliskuu


Maaliskuussa ahkeroitiin treenipuolella ihan tosissaan, kerran viikossa ohjatusti TOKOa ja agilitya molempia! Kotiuduttiin Minskin reissulta ja treenailtiin satunnaisesti jotain joskus muutoinkin. Jedi täytti 2v 20 päivä ja Turku KV uusi itsensä 29! Meille ei Turusta menestystä tullut kummassakaan kehässä lauantaina. Sunnuntaina vein kehään kennel Hapsutassun ihania cavaliereja, mukavasti meni! Meidän pojat pääsi myös mannekiineiksi Erja Nummen tuomarikoulutukseen! Huhtikuu


Huhtikuussa meidän pojat teki visiitin Ruotsin koiramessuille, Tukholmaan, kilpailemaan Ruotsin voittaja-tittelistä. Matkustettiin omalla autolla ja laivalla Tukholmaan ja osallistuttiin kehään tuloksin PU2 ja PU3! Oltiin tyytyväisiä tuloksiin, shoppailtiin ja lähdettiin kotiin! 11 päivä Huhtikuuta oli Vaasa KV, jossa Luka voitti kirkkaasti ja esiintyi erityisen kivasti ryhmässä! Vaasasta lähdettiin heti Tallinnaan, josta Luka taasen vei voiton kotiin. 25 päivä oli mätsäri Kaarinassa, Yedi SIN2! Seuraavana päivänä möllitokoiltiin, molemmat koirat mukavalla vireellä.


Toukokuu


Toukokuun alku oli meille tosi rauhallista aikaa, me ei tehty mitään erikoista, mitä nyt treenailtiin satunnaisesti jos jaksettiin. Kuun ensimmäinen tapahtuma oli Rauma KR, jossa me oltiin myös töissä. Luka oli Raumalla ROP ja taisi päästä jatkoon ryhmässä. Seuraavana viikonloppuna käytiin asuntoautolla tuulisessa ja hyytävässä Helsingissä, tuloksena ROP Erja Nummelta! Helsingistä kärryteltiin Haminaan, jossa Yedi rodun lisäksi voitti koko 7-ryhmän!


Kesäkuu


Kesäkuussa me lähdettiin Lukan ja Bella-cavalierin kanssa Venäjänmaalle ihan mahtavien ihmisten kera! Bussimatka oli superpitkä, mutta koirat jaksoi aivan uskomattoman hyvin matkustaa. Venäjän näyttelypaikalla oli muuten aivan järjettömän kuumaa! Koirille saatiin mitä haluttiin ja molemmat valioituivat. Venäjältä meikäläinen lähti viivasuoraan kennelliiton suurleirille, joka oli ehdottomasti yksi kesän kohokohdista!


Heinäkuu


Heinäkuun isoin juttu taisi olla jo mainittu kennelliton suurleiri, jossa mä tutustuin aivan älyttömän mahtaviin nuoriin! Yövyttiin huippuporukalla meidän mökkisessä, treenattiin ja rakastettiin elämää ihan koko kesän edestä. Heinäkuussa oli lisäksi toki Oulun kaksipäiväinen KV-näyttely sekä Helsinki KV.


Elokuu


Elokuu alkoi Porin KV-näyttelyllä. Me treenailtiin elokuussa kiitettävästi TOKOa! 9 päivä kipaistiin Turku KR-näyttelyssä. 15 päivä käytiin Siirin kanssa tubeconissa, mahtava tapahtuma muuten.  Kuukauden loppupuolella kisattiin Baltic Winnerissä, josta lähdettiin ruusukkeet kädessä kotiin, jos oikein muistelen. Yleisesti ottaen meno rauhoittui Elokuussa kiitettävästi.


Syyskuu


Syyskuu oli myös melkoisen chilli kuukausi, 3 ja 4 päivä taisivat olla mun näytteelyuran kohokohtia, oli nimittäin Euroopan voittaja-näyttely ja stabierkkari Norjassa! Erkkarissa Luka sijoittui toiseksi paras uros-kilpailussa! Yedi taisi saada luokkasijoituksen valioissa. Euroopan voittajassa Luka huikeasti yli 60 koirasta PU1 ja ROP! Yedi sijoittui taas valioluokassa, olisko ollut kolmanneksi. Tokoiltiin kans melko aktiivisesti läpi syyskuun.


Lokakuu


Lokakuussa ei tapahtunut melkein mitään. Me tokoiltiin entiseen malliin ja eleltiin ilman yhtään tapahtumia.


Marraskuu


Marraskuussa treenailtiin jonkin verran tokoa ja agia sisätiloissa. 13 päivä Yedi pääsi Tassumaja-koirahoitolaan ja Yolan astutus tapahtui 13-15 päivä. Tätä seuraavalla viikolla oli Jyväskylä KV, jossa Tua vei Yedin hienosti ROPiksi kehässä <3 Yedille Jyväskylän ryhmäkehä jäi viimeiseksi koiranäyttelykehäksi, mutta se veti siellä homman vimpan päälle loppuun <3


Joulukuu


Yedi menehtyi Joulukuun ensimmäisenä päivänä. Me otettiin asiat rauhallisesti siitä eteenpäin, ei ollut mitään hinkua treenaamaan ja repimään auki menetyksestä johtuneita haavoja. Käytiin kertaalleen hallilla reenaamassa. 13 päivä oli Yolan ultra josta paljastui, että pentuja voidaan odottaa ainakin 6! :)


Tässä oli meidän vuosi pähkinänkuoressa! Kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana värittämässä jokaista kuukautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti