keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Pentuja ja rallittelua

Me ollaan siis nyt starttailtu ihan kunnolla rally-tokon parissa! Treenaillaan tosiaan joka maanantai ilta kuudesta puoli kahdeksaan aivan huikeassa ryhmässä. Tää kurssi on kyllä hämmentänyt mua itteäni siinä, miten hyvin ja toimivasti kolmekin koiraa voi treenailla omia juttujaan hallissa muita häiritsemättä! 
Jedin poismenon jälkeen agility on jäänyt kokonaan, mutta nyt jo muistojen hälvetessä alkaa tulla paloa niillekin kentille, voi apua! Pojan kuolemasta on nyt, kun tätä kirjoitan, kulunut kolme kuukautta ja nyt alkaa helpottaa. Enää en edes aina muista, miltä herra stabyhoun näyttikään, millaista sen kanssa oli työskennellä, toisaalta ihan hyvä niin.

Tuan kanssa pentuja moikkaamassa c) Kati!
Lukan pennuista Vilkas, Coastal Stars Edgy Sirius siis, muuttaa meille! Nimeksi pennulle on valittu Nova ja pieni tuleekin jo maanantaina kotiin <3 odotuksen määrää <3 kaikille muillekin pennuille on löydetty aivan mahtavat perheet. Innolla odotellaan, mitä Lumikista ja seitsemästä kääpiöstä kuoriutuu, toivottavasti ainakin toimivia, helppoja koti- ja harrastuskoiria! Aivan mahtavaa on, että yksi pienistä pääsee jopa pelastushaun Häly-ryhmään, mikäli kaikki sujuu odotetusti! Vau!
 
Nova <3 vau, mikä poika! c) Kati
Meillehän on nyt tulossa Liettuan reissua. Katin Tyyne-junnu lähtee meidän matkaan Liettuan puolelle, peukut pystyyn, että kaikki sujuu hyvin ja kotiin tullaan parin uuden tittelin kanssa. 
Ei tässä muuta sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti